Fedezd fel!

Fedezd fel!

Személyre szabva

A legjobbat érdemled!

Természetes összetevők, tudományos háttér, személyre szabott vitamincsomag.

Mindig az egészség tesztben megadott válaszaid alapján állítjuk össze a vitamincsomagod! Az egyedi algoritmusunk a kiértékelés során figyelembe veszi az egészségügyi állapotodat, az életmódodat és a személyes egészség céljaidat. Az egyedileg gyártott vitaminjainkat a különböző étrend-kiegészítők hatékonyságáról szóló klinikai kutatásoknak megfelelően dolgoztuk ki. A névre szóló csomagod csak olyan vitaminokat tartalmaz, amik a legjobban illeszkednek a céljaidhoz és hozzád.

A készítmények azonban nem helyettesítik a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozást, valamint javasolt orvosi konzultáció a fogyasztásuk előtt.

Kényelem

Előfizetés

Nem kell többé sorban állnod a boltban vagy újra rendelned. Az előfizetés pedig addig tart, amíg te akarod!

Utántöltés

Minden hónapban megkapod az új vitaminjaid, így soha nem fogysz ki.

Házhozszállítás

A legkényelmesebb úton jutnak el hozzád a személyre szabott vitaminjaid.

Váljon szokásoddá az egészség!

Az egészséged 4 alkotóeleme

A Habyt filozófiája, hogy az egészséges életmódnak négy alkotóeleme van. A jó étrend, amivel változatos és természetes tápanyagokhoz juttatjuk a testünket. A megfelelő vitaminok és táplálékkiegészítők, amivel a szervezetből hiányzó elemeket pótolni, illetve a jó étrendet kiegészíteni tudjuk. A testmozgás, ami a fizikai és mentális fittség elengedhetetlen eleme. Nem utolsó sorban pedig a mentális egyensúly, ami hosszú távon járul hozzá az egészséghez és a kiegyensúlyozottsághoz.

Fontos, hogy az egészséges életmódra a négy elem egységeként gondoljunk. Ehhez a Habyt azzal járul hozzá, hogy a Te igényeidnek megfelelő, legmagasabb minőségű vitaminokkal lát el. A vitaminok szedése pedig a többi egészséges szokás előszobája. Kezd velünk a napot és pipáld ki az egyik legfontosabb alkotóelemet!

Tudományos háttér

Szakértői csapatunk 20 éves múlttal rendelkezik a gyógyszeriparban, mely szaktudás elengedhetetlen a teljesen egyedi és innovatív Habyt formulák előállításához. A fejlesztés és az alapanyagok kiválasztása 2,5 éven át aktívan zajlott, és vitaminjainkat a legszigorúbb előírásoknak megfelelően gyártjuk. Minden egyes formulánkat mikrobiológiai teszteket követően hozunk az OGYÉI előírásai alapján forgalomba. A gyártás során magas higiéniai előírások betartása mellett a legmodernebb gépparkkal dolgozunk. Minden egyes vitamin szigorú és nemzetközi előírásoknak megfelelő ellenőrzés után kerül csak csomagolásra.

A szakértői csapatunk teljes vállszélességgel áll az egyes készítmények és a Habyt módszertan mögött. Tekintsd meg beszámolóikat az Alapanyagok oldalon.

Fenntarthatóság

  • Biztos forrásból
    Beszállítóink mind lokális, megbízható partnerek. Így a legjobb minőségű alapanyagok biztosítása mellett a környezeti terhelésünk is alacsonyabb.
  • Vegán kapszulák
    Minden formulánkat vegán kapszulahéjba töltjük. Készítményeink vegetáriánus vagy pecavegetáriánus étrendnek megfelelőek.
  • Fenntartható csomagolás
    Dobozaink és a tasakcsomagolásunk is 100%-ban lebomló, környezetbarát anyagokból készül.