Tudományos háttér

 • Szakértelem
  Tapasztalt és elismert orvosokból, dietetikusokból és személyi edzőkből álló szakértői csapat.
 • Higiénia
  NÉBIH, HACCP, valamint saját és egyedileg kidolgozott minőségbiztosítási rendszert alkalmazunk.
 • Ellenőrzött
  Nemzetközi laboratóriumhálózattal rendelkező, piacvezető partner vizsgálta be minden termékünket.
 • Kutatás
  Független, klinikai kutatásokon alapul minden termékfejlesztésünk.

Előállítás

Innovatív módon egyesítünk táplálkozási, orvosi, személyi edzői és IT technológiai szaktudást, így a Habyt azt adja, amire a szervezetednek valójában szüksége van. Kizárólag az egészség teszt által felmért állapotodnak szükséges vitamint adunk. Minden készítményünk GMO mentes és nem tartalmaz mesterséges színezéket, sem tartósítószert.

A formuláinkat három alkalommal vetjük teszt alá. Első alkalommal a gyártást megelőzően teszt mennyiségben, majd a legyártás után és végezetül a csomagolást megelőzően. Ezzel a módszerrel garantáljuk, hogy termékeink megfelelnek a legmagasabb szakmai előírásoknak, és biztonságosak a fogyasztók számára.

Szakértői vélemények

Szakértői csapatunk orvosokból, dietetikusokból, gyógyszerészekből és személyi edzőkből áll, akik biztosítják, hogy minden Habyt formula a legmagasabb minőséget képviselje.

Szakmai pályafutásom során számos táplálékkiegészítő- és vitaminkészítmény fejlesztésében vettem részt. A Habyt vitaminok minősége kimagasló, a felhasznált alapanyagok mind magas minősítéssel rendelkező beszállítóktól származnak. A gyártás során különös figyelmet fordítottunk arra, hogy minél kevesebb segédanyag kerüljön a készítménybe, ezzel is biztosítva a magas vitamintartalmat. Remélem, hogy sokan találjátok meg az egészséges életmódhoz vezető utat a Habyt készítményeivel!

Dr. Tordai Henrietta

Gyógyszerész
Szegedi Tudományegyetem

Az egészséges életmódhoz az edzés mellett kiemelten szerepe van annak, hogy mit viszünk be a szervezetünkbe. Korábbi versenysportolóként megtapasztaltam, hogy milyen fontos az egyéni igényekre szabott táplálkozás és tápanyag bevitel. A Habyt ugyan ezt az elvet képviselve állította össze egyedi formuláit.

Berekméri Anna

Személyi edző, rekreációszervező
ELTE