Tudományos háttér

 • Szakértelem
  Tapasztalt és elismert orvosokból, dietetikusokból és személyi edzőkből álló szakértői csapat.
 • Higiénia
  NÉBIH, HACCP, valamint saját és egyedileg kidolgozott minőségbiztosítási rendszert alkalmazunk.
 • Ellenőrzött
  Nemzetközi laboratóriumhálózattal rendelkező, piacvezető partner vizsgálta be minden termékünket.
 • Kutatás
  Független, klinikai kutatásokon alapul minden termékfejlesztésünk.

Előállítás

Innovatív módon egyesítünk táplálkozási, orvosi, személyi edzői és IT technológiai szaktudást, így a Habyt azt adja, amire a szervezetednek valójában szüksége van. Kizárólag az egészség teszt által felmért állapotodnak szükséges vitamint adunk. Minden készítményünk GMO mentes és nem tartalmaz mesterséges színezéket, sem tartósítószert.

A formuláinkat három alkalommal vetjük teszt alá. Első alkalommal a gyártást megelőzően teszt mennyiségben, majd a legyártás után és végezetül a csomagolást megelőzően. Ezzel a módszerrel garantáljuk, hogy termékeink megfelelnek a legmagasabb szakmai előírásoknak, és biztonságosak a fogyasztók számára.

Szakértői vélemények

Szakértői csapatunk orvosokból, dietetikusokból, gyógyszerészekből és személyi edzőkből áll, akik biztosítják, hogy minden Habyt formula a legmagasabb minőséget képviselje.

Szakmai pályafutásom során számos táplálékkiegészítő- és vitaminkészítmény fejlesztésében vettem részt. A Habyt vitaminok minősége kimagasló, a felhasznált alapanyagok mind magas minősítéssel rendelkező beszállítóktól származnak. A gyártás során különös figyelmet fordítottunk arra, hogy minél kevesebb segédanyag kerüljön a készítménybe, ezzel is biztosítva a magas vitamintartalmat. Remélem, hogy sokan találjátok meg az egészséges életmódhoz vezető utat a Habyt készítményeivel!

Dr. Tordai Henrietta

Gyógyszerész
Szegedi Tudományegyetem

Dietetikai és belgyógyászati tudásomat először egy német táplálkozástudományi kórházban, majd egy svájci magánklinikán gyakoroltam, így széles rálátással rendelkezem az emberi test különböző vitamin szükségleteire. A Habyt készítményeit a legújabb kutatásoknak megfelelően állítottuk össze, így biztosítva a magas minőséget!

Dr. Szilágyi Blanka Krisztina

Klinikai orvos
Semmelweis Egyetem

Az egészséges életmódhoz az edzés mellett kiemelten szerepe van annak, hogy mit viszünk be a szervezetünkbe. Korábbi versenysportolóként megtapasztaltam, hogy milyen fontos az egyéni igényekre szabott táplálkozás és tápanyag bevitel. A Habyt ugyan ezt az elvet képviselve állította össze egyedi formuláit.

Berekméri Anna

Személyi edző, rekreációszervező
ELTE